Keukentrolleys

keukentrolleys

RVS Trolley

Een keukentrolley valt op in je interieur door het mooie design en het fraaie ontwerp. Alle trolleys kunnen worden uitgevoerd met roestvrijstalen laden of met houten laden.

Bij de houten laden kunnen wij een roestvrijstalen frontpaneel met een rvs greep aanbrengen. Ook hebben wij een optie dat het houten ladefront wordt voorzien van een rvs omlijsting. Een bijzonder fraaie uitvoering. Aan de overige 3 zijden monteren wij rvs panelen, zodat de ladegeleiders niet meer zichtbaar zijn. Zo maken wij diverse afmetingen en uitvoeringen van keukentrolleys en niet alleen standaard maar ook maatwerk. Het bovenste werkblad wordt altijd aan de onderzijde voorzien van een multiplex plaat die verlijmt wordt met het rvs. Zo kun je veel gewicht kwijt op de RVS trolley, zoals een mooi hakblok of een koffiemachine

Keukentrolley op wieltjes

Als er wielen onder komen zijn dit 2 x een zwenkwiel en 2 x een zwenkwiel met rem.  Aan de onderzijde lassen wij een rvs schap, zodat dit weer ruimte bied voor andere huishoudelijke producten. Een opvallend product in je keuken. En niet alleen opvallend maar ook zeer praktisch in gebruik. Wij hebben inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het produceren van roestvrijstalen producten. Naast deze mooie keukentrolleys kunnen wij nog veel meer met RVS maken. Zoals keukenbladen en spoelbakken, volledig op maat. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt, neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail maar ook telefonisch.

keukentrolleys
keukentrolleys

Keukentrolley RVS

Een keukentrolley voorzien van 4 stuks laden in roestvrijstaal of met houten laden. Alle laden lopen op ladegeleiders. De wielen hebben een draagvermogen van 65 kg per wiel. De zijkanten worden dichtgemaakt met mooie rvs panelen. Zo heb je jarenlang heel veel plezier van deze trolley.

De toepassing is divers. Wij leveren deze trolleys aan restaurants, grootkeukens en dieren klinieken.

Meer weten over ons RVS? Bekijk onze FAQ.

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.