RVS Keukenblad

keukenbladen op maat gemaakt
keukenbladen op maat gemaakt

Werkblad op maat

Een RVS keukenblad wordt bij ons vervaardigd van het allerbeste roestvrijstaal. De producten die wij voor keukens maken zijn bijvoorbeeld: werkbladen, aanrechtbladen, wandpanelen, spoelbakken, kookeilanden en kook- en spoelbruggen. Al deze producten worden door ons op maat gemaakt. De standaard en meest voorkomende  finish is mat geborsteld. Maar er zijn meer mooie designs.

Denk hierbij aan richtingloos geborsteld of een gematteerd RVS keukenblad op maat. Een aanrechtblad wordt – indien gevraagd – voorzien van een naadloos ingelaste spoelbak. Er is een groot assortiment aan rvs spoelbakken die wij in onze bladen kunnen verwerken. Kookplaat-uitsparingen voor opbouw of een sparing voor een vlak ingebouwde kookplaat. Aanrechtbladen in diverse diktes, en eventueel voorzien van een blokprofiel. Vraag ons naar de vele mogelijkheden voor een RVS keukenblad. Een prijslijst kunnen wij je per mail sturen. Monsters in de diverse structuren zijn ook beschikbaar. Wil je graag dat we een bezoek aan jullie filiaal brengen, maak dan even een afspraak met ons. Wij leveren door heel Nederland, de grensstreek met Duitsland en Oost en West Vlaanderen.

keukenbladen op maat gemaakt

Kooktafel

Naast aanrechtbladen leveren we ook kooktafels van roestvrijstaal in een finish geborsteld of in een andere fraaie finish. Bij kooktafels of spoelbruggen zijn er verschillende opties.

Denk hierbij aan gematteerd, richtingloos geborsteld of de stoere wild geborstelde finish.

De zijwangen kunnen wij aan het werkblad lassen. Het is dan een compleet geheel. Of de zijwangen worden los meegeleverd. 

In de kooktafels is er de mogelijkheid voor het naadloos inlassen van design spoelbakken. Ook kunnen kookplaten als vlakke inbouw worden uitgevoerd of een sparing voor een opbouw model. Onze roestvrijstalen producten worden aan de onderzijde altijd voorzien van een multiplex verlijming. Hierdoor krijg je een kwalitatief hoogwaardig product en is het blad goed aan de onderliggende keunkasten te monteren.

De dikte van de roestvrijstalen bladen en wangen varieert van 10 mm tot en met 125 mm. Wil je een grotere bladdikte, vraag dan even naar de mogelijkheden.

Inox werkblad

Inox aanrechtblad, een mooi en stoer product voor in je keuken. Een Inox aanrechtblad of werkblad wat vele jaren meegaat. Deze roestvrijstalen bladen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Daarnaast kunnen ze tegen een stootje. Roestvrijstaal is een sterk materiaal, is hygienisch en ziet er stoer uit. Een roestvrijstalen blad moet je gewoon gebruiken en door het kraspatroon wordt het alleen maar mooier. In een RVS keukenblad kunnen de mooiste design spoelbakken naadloos door ons worden ingelast. Al onze bladen zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Aan de onderzijde van de bladen lijmen wij een multiplex plaat en vullen de randen op met een lattenkader. Zo is het eenvoudig om de werk,- en aanrechtbladen aan de keukenkasten te monteren. Laat je verrassen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

kookbrug; John RVS Maatwerk; keukenbladen op maat gemaakt

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.