Inox spoelbakken op maat

Spoelbak op maat

spoelbak op maat; Inox spoelbakken op maat
spoelbakken; John RVS Maatwerk; Inox spoelbakken op maat; Roestvrijstalen Spoelbakken

Inox spoelbak

Een op maat gemaakte rvs spoelbak voor als er geen ander alternatief voor handen is. JohnRVSmaatwerk maakt en levert spoelbakken van roestvrijstaal. Alle in onze productie vervaardigde RVS spoelbakken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Als je inox spoelbak lelijk is geworden of er zitten scheurtjes in of lekt, dan is het tijd om de spoelbak te vervangen. Zo voorkom je veel hak en breekwerk en ook extra kosten voor een heel nieuw werkblad is niet meer nodig. Vaak zijn de bakken die je wil vervangen van een zodanige afmeting dat deze in de markt niet of niet meer verkrijgbaar zijn. In dat geval maken wij bijzonder fraaie spoelbakken voornamelijk als onderbouw modellen.

Spoelbak op maat

Een RVS psoelbak op maat wordt vervaardigd van een 1,25 mm dik roestvrijstaal in een geborstelde finish. De afvoer is een korfplug ( 3 1/2 ” ) en deze wordt standaard meegeleverd. Een wandoverloop is uiteraard ook mogelijk. Hou er echter wel rekening mee dat als de bakdiepte gering is er door de wandoverloop weinig water in blijft staan. Aan de bovenzijde van de spoelbak zit een flensrand met een breedte van ongeveer 20 mm. Maar een andere breedte kan ook.

Door deze flens is het monteren van de nieuwe spoelbak een stuk eenvoudiger.

inox spoelbak; Inox spoelbakken op maat; Spoelbakken
Inox spoelbakken op maat; Roestvrijstalen Spoelbakken

Professioneel gebruik

Er zijn in het roestvrijstaal wat wij toepassen 2 verschillende kwaliteiten. De normale standaard kwaliteit die in de keukenbranche en in de horeca gebruikt wordt is 18/10-304. Daarnaast is er een rvs 316 kwaliteit die veel wordt toegepast in laboratoria en tandtechnische  praktijken. Deze 316 kwaliteit is beter bestand tegen zuren, gips en zouten. Als je een opdracht bij ons plaatst dan kunnen wij een tekening ter goedkeuring sturen. Naast onze design spoelbakken maken wij ook bijzondere trolleys. Een standaard uitvoering of op maat gemaakt.

Voor meer informatie kun je ons mailen of even bellen.

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.